Vem är Kim Jisoo – Världens vackraste kvinna

Kim Jisoo kröntes till världens vackraste kvinna År 2022 efter den långa omröstningen som enligt uppgift hade ett engagemang på över 3 miljoner visningar och samlade in över 1 miljon röster från 116 länder.

Den populära sydkoreanska skådespelerskan, sångerskan, rapparen och dansaren fick flest röster i en undersökning som omfattade 20 kvinnor från hela världen, en nominerad lista över mycket populära, vackra och framgångsrika kvinnor från olika etniciteter och kulturer, några av de bästa nominerade var; Scarlett Johansen, Arianna Grande, Chou Tzuyu, Kim Kardashian, Kim Jisoo, Beyonce, Margot Robbie, Lalisa Manoban och många fler.

Snödroppestjärnan fick nästan 500 tusen röster från totalt 98 länder världen över. Några av de bästa länderna inkluderar Colombia, Argentina, Brasilien, Peru, Chile Sydkorea och mer. Jisoo följdes tätt av den taiwanesiska sångerskan Chou Tzu-yu som den näst vackraste kvinnan i världen. Enligt Nubia Magazine har YG Entertainment kontaktats för leverans av certifikatet som följer med titeln.

Vem är Kim Jisoo – Biografi

Kim Ji-soo (koreanska: 김지수; född 3 januari 1995), känd Mononymt som Jisoo, är en sydkoreansk sångerska och skådespelerska. Hon debuterade som medlem i tjejgruppen Blackpink, bildad av YG Entertainment, i augusti 2016. Efter att ha gjort sin skådespelardebut med en cameo-roll i 2015 års serie The Producers, spelade hon sin första huvudroll i JTBC-serien Snowdrop (2021– 22).

Här är hennes tidiga liv, utbildning, karriär, personliga liv, netto värde och annan information som vi känner till.

Kim Ji-soo aka Jisoo är en sydkoreansk sångerska och skådespelerska. Från och med 2022 är Jisoos nettovärde 20 miljoner dollar. Hon samlade sin rikedom genom sin sång- och skådespelarkarriär. Hon är den äldsta medlemmen i den mycket berömda tjejsånggruppen som heter ’BlackPink’ under YG Entertainment sedan augusti 2016. Hon är också känd för sin sång och dans som hiphop, dance-pop och k-pop.

Hon gick med i YG entertainment år 2011 som praktikant genom auditions. Först måste hon gå igenom en intervju och senare tränade hon i 5 år. 2021 spelade hon sin karriär som skådespelerska i JTBC-dramat Snowdrop tillsammans med Jung Hae-in.

Kim Jisoo: Tidigt liv och utbildning

Kim Ji-soo föddes den 3 januari 1995 i Gunpo, Gyeonggi-provinsen, Sydkorea. Hon har en äldre bror och syster. Som barn spelade hon basket och tränade Taekwondo.

Hon drömde om att bli målare och författare. Hon var ett fan av den koreanska pojkgruppen TVXQ. Jisoo gick gymnasiet vid School of Performing Arts Seoul; i 11:e klass gick hon med i en dramaklubb på skolan och fick mer erfarenhet av underhållningsbranschen genom att gå på auditions. Innan debuten bodde Jisoo med sina föräldrar, syskon och morföräldrar.

Kim Jisoo vackraste kvinna

2011 började Jisoo som praktikant på YG Entertainment efter att ha klarat provspelningarna. I oktober 2014 dök hon upp i Epik Highs musikvideo till ”Spoiler + Happen Ending” som en hjärtkrossad tjej. Samma år spelade hon i Hi Suhyuns musikvideo till ”I’m Different” som Bobbys flickvän. 2015 gjorde Jisoo ett framträdande i KBS2-dramat The Producers med etikettkompisarna Sandara Park från 2NE1 och Kang Seung-yoon från Winner.

Jisoo debuterade som den äldsta av de fyra medlemmarna i tjejgruppen Blackpink den 8 augusti 2016, tillsammans med Jennie, Rosé och Lisa, med släppet av deras singelalbum Square One.

Från 2017 till 2018 gick Jisoo med Inkigayo som värd tillsammans med Got7s Jin-young och NCTs Doyoung. Hon vågade sig först på skådespeleriet 2019 med ett kort framträdande i tvN fantasydramat Arthdal ​​Chronicles som Song Joong-ki love interest. 2020 var Jisoo med och skrev huvudsingeln ”Lovesick Girls” av Blackpinks första studioalbum The Album.

Jisoo hade sin första huvudroll 2021 med JTBC-serien Snowdrop, med Jung Hae-in i huvudrollen. Hon spelade en nybörjare på college, Eun Yeong-ro, som hålls som gisslan av sitt kärleksintresse.

Den fick relativt låga betyg på grund av kontroverser kring anklagelser om historisk snedvridning, vilket föranledde en granskning av Korea Communications Standards Commission. Utredningen kom fram till att dramats innehåll inte kunde ses som en förvanskning av historien. Serien rankades som nummer ett på Disney+ i fyra av de fem länder den gjordes tillgänglig i, inklusive Sydkorea.

Påverkan och inflytande

Jisoo rankades som den 10:e mest populära K-pop-idolen 2018 och 17:e 2019 i årliga undersökningar gjorda av Gallup Korea. 2019 rankades hon som den sjätte mest populära kvinnliga K-pop-idolen i en undersökning av soldater som gör obligatorisk militärtjänst i Sydkorea.

Från och med februari 2021 är hon den tredje mest följda K-pop-idolen på Instagram, tillsammans med bandmedlemmen Rosé. 2019 utsågs hon till BoF 500, ett ”definitivt professionellt index” över människor som formar modeindustrin på 2,4 biljoner dollar.

Jisoo inkluderades i rankingen för de tio bästa kändisarna och influencers som leder kosmetikavärlden under de första fem månaderna av 2020.

Women’s Wear Daily, en branschtidning inom modebranschen, avslöjade att Jisoo ledde rankingen i genomsnittligt engagemang per inlägg, följt av Rihanna och Kylie Jenner. Hon placerade sig på sjunde plats i den totala rankingen trots att hon hade minst antal inlägg på bara 12 totalt. Jisoo var den enda östasiatiska på listan.

Jisoo rankades först på flickgruppens lista över personliga varumärkesrykte skapad av Korea Enterprise Research Institute, som analyserade data från varumärken och onlinekonsumenters vanor för att mäta de som har betydande inverkan på varumärkeskonsumtion och intresse.

Direktör för Korean Language Research Institute Seong-sun Lim noterade att den koreanska vågen i det globala samhället snabbt förstörde den konventionella västerländska kulturella dominansen, och utnämnde Jisoo och Jungkook som standarder för världsskönhet framför skådespelarna Olivia Hussey och James Dean.

År 2020 tillskrevs Diors försäljningsökning under covid-19-pandemin i Sydkorea också till en marknadsföring kampanj med koreanska popsångare, inklusive Jisoo.

Hon dök upp i kampanjer för Diors nya Bobby-väska tillsammans med andra framstående influencers som Chiara Ferragni och Kat Graham. Jisoos inslag i Diors höst/vinterkampanj 2020 inspirerade skådespelerskan Liza Soberano att bära Diors sneda halsduk.

Vid märkets vår/sommarkollektion 2021 fick Jisoo uppmärksamhet som en koreansk representant. Hennes närvaro vid showcasen gav Dior dess högst rankade inlägg, med en genomsnittlig MIV på 33 %, sedan showen hösten 2020. I mars 2021 avslöjade den kreativa chefen Maria Grazia Chiuri att Diors kollektion höst/vinter 2021 var inspirerad av Jisoo.

Det avslöjades också att en av tio nyanser av Dior Addict Lip Glow läppbalsam, #025 Seoul Scarlet, inspirerades av koreanska kvinnor som Jisoo. Hennes deltagande på Dior Spring/Summer 2022-kollektionsmässan skapade liv både inom och utanför Jardin des Tuileries.

Jisoo blev den offentliga figuren som genererade mest mediepåverkan under hela Paris Fashion Week, med fyra bilder på hennes personliga instagram värderade till 1,84 miljoner dollar. Dessutom var hon den främsta kändisen för Diors MIV, och utgjorde $15,7 miljoner av de totala $39,1 miljonerna som genererades med bara två inlägg.

I mars genererade hon det högsta mediepåverkansvärdet för ett inlägg på sociala medier under Diors modevisning höst/vinter 2022 på Paris Fashion Week, med ett foto värderat till 1,74 miljoner USD.

I mars 2021 ökade KartRider Rush+-appens rankning till 11:e plats efter tillkännagivandet av designsamarbete med Jisoo. Samarbetet hon deltog i fick också positiv respons från användarna.

Jisoo Kim tillhör en välbosatt rik familj från Gunpo , Gyeonggi, Sydkorea. Hon är känd för att ha en sydkoreansk nationalitet och har sin tro på den kristna religionen. Hon tror mycket på Gud och sin religion och besöker kyrkan regelbundet.

Hennes pappa heter Ha-Joon Kim som är VD i ett stort företag och hennes mamma heter Ji-Yoo Kim som arbetar för behövande i en NGO.

Hon har också två syskon, hennes syster heter Kim-Ji Yoon, som är en påverkan på sociala medier, mycket aktiv på Instagram med cirka 60,2 miljoner Instagramföljare från och med 2022 medan hennes bror heter Kim Jung-hoon som är fotograf .

Jisoo Kims civilstånd är ogift. Hon har heller aldrig varit i några relationer heller. Det beror förmodligen på att YG Entertainment är väldigt strikta när det gäller att dejta sångare.

Hittills finns det inga rykten om att hon dejtar någon heller, men i en intervju påstod hon att hon är kär i Kim Samuel, en amerikansk sångerska, och hävdar att hon behöver någon som är väldigt omtänksam.

Kim Jisoo: Fysiskt utseende

Jisoo Kim är en väldigt het och underbar skådespelerska och sångerska i den koreanska industrin. Hon har en imponerande och charmig personlighet med ett sött och attraktivt leende. Hon äger ett bedårande utseende och imponerande kroppsmått med en smal och smal kroppstyp.

Hennes figurmått som mäter 34-26-34 tum ungefär. Hon är 5 fot och 4 tum lång och hennes kroppsvikt är cirka 45 kg. Hon har vackert och långt blont hår och har även vackra och fascinerande nötbruna ögon.

Jisoo nettovärde Sammanfattning

Från 2022 är Jisoos nettovärde 20 miljoner USD. Hon tjänar främst genom sina sång- och tv-projekt och tjänar även genom olika varumärkesreklam och TV-reklam under sin karriär.

Fakta och information

Jisoo Kim gillar att dansa och speciellt att titta på skräck filmer på fritiden. Dessutom älskar hon att spela gitarr och lyssna på popmusik också.

Hon är mycket strikt om hennes kost. Hon äter knappt snabbmat för att behålla sin kropp äter alltid hälsosam mat. I en intervju påstod hon att hon tycker mycket om att äta ris.

Hon är en djurvän också och äger ett hundnamn Dalgom. Hon har fortfarande det här söta lilla barnet i sig eftersom hon älskar att ge smeknamn på människor och sover alltid med en kanin och snoopy vid sin sida.

För att behålla sin hälsa är hon också aktiv inom sport. Hon kan inte cykla men älskar basket. Jisoo är också ett vitt bälte i Taekwondo.

By SVO