Topp 20 Stiligaste & Snyggaste Amerikanska Män Genom Tiderna

Skönhet är en standard som har varit reserverad för kvinnor för länge. Lyckligtvis har världen börjat anamma utseendestandarder för män. Det är en uppskattning av maskulin skönhet. Därmed inte sagt att det finns en universell definition av skönhet. Det är ju subjektivt.

Ändå finns det en standard som vi alla kan hålla med om när det gäller utseende hos män.

Rankingen av de snyggaste amerikanska männen i historien baseras inte på kriterier som nationella och internationella manliga tävlingar som antropometri, vackert ansikte, vetenskaplig skönhet , etc.

Ta reda på vilka kända män som gjorde listan över topp 20 Amerikas snyggaste män genom tiderna nedan…

Vilka är de snyggaste amerikanska männen genom tiderna?

1. James Dean

James Byron Dean föddes den 8:e februari 1931 i Marion, Indiana, till Winton Dean och Mildred Wilson. Deans far lämnade jordbruket för att bli tandläkare och flyttade familjen till Santa Monica, Kalifornien, där Dean gick på Brentwood Public School.

Flera år senare dog Deans mamma, som han stod väldigt nära, i cancer, och Deans pappa skickade tillbaka honom till Indiana för att bo på sin mosters och farbrors Quaker-gård. Dean fick berömmelse på 1950-talet, mest särskilt för sin roll i Rebell utan orsak, för vilken han blev en kulturell ikon som den ultimata bad boy. Skådespelarens liv och karriär avbröts båda tragiskt när han dog i en bilolycka 1955 vid 24 års ålder.

2. Marlon Brando

Brando föddes den 3 april 1924 i Omaha, Nebraska. Brando växte upp i Illinois och efter utvisning från en militärakademi grävde han diken tills hans far erbjöd sig att finansiera hans utbildning. Brando flyttade till New York för att studera med tillförordnad tränare Stella Adler och på Lee Strasbergs Actors’ Studio.

Från sin roll som Stanley Kowalski iA Streetcar Named Desiretill Vito Corleone iGudfadern, Brandos karaktärer har kanske inte alltid varit det de goda, menhan var alltid den snyggaste killen. Brandos karriär, som fortfarande anses vara en av de största filmskådespelarna genom tiderna, sträckte sig över häpnadsväckande fyra decennier och lämnade ett inflytande som finns kvar idag.

3. Rock Hudson

Hudson föddes som Roy Harold Scherer Jr. den 17 november 1925 i Winnetka, Illinois, och skulle fortsätta att bli en omåttligt populär skådespelare, allmänt erkänd för sitt snygga utseende. Under den stora depressionen förlorade hans far, Roy Harold Scherer, jobbet som bilmekaniker och lämnade familjen.

När Hudson var åtta år gammal gifte hans mamma, Katherine Wood, om sig och skådespelaren tog efternamnet till sin styvfar, Wallace Fitzgerald. När Hudson växte upp utmärkte sig inte Hudson akademiskt men hade en viss karisma som gjorde honom populär bland klasskamrater. Han var mest känd för hans romantiska komedier från 1950- och 1960-talen. 1985 blev han tragiskt nog den första stora kändis som dog i AIDS.

4. Paul Newman

Paul Newman vände sig till att skådespela efter att ha blivit sparkad av fotbollslaget på college. Han debuterade på Broadway 1953 och började göra tv och filmer, och blev så småningom känd som en av sin tids bästa skådespelare. Han skapade ett livsmedelsföretag, Newman’s Own, som donerar alla intäkter till välgörenhet. Newman dog i cancer den 26 september 2008.

Skådespelarens och filantropens klarblå ögon var oförglömliga på skärmen och övergick felfritt in i hans karriärflyttning från skådespelare till racerförare.

5. Robert Redford

Född den 18 augusti 1936 i Santa Monica, Kalifornien, Robert Redford har visat sig vara en av de stora talangerna inom amerikansk film, med huvudrollen i klassiker som Sticket,Butch Cassidy and the Sundance Kid, Kandidaten, och Sättet vi var på.

Redford hjälpte också till att starta Sundance Film Festival, som har vuxit till ett av filmbranschens mest prestigefyllda evenemang och en stor välsignelse för indiefilmare. Skådespelaren har också framgångsrikt börjat producera och regissera och vunnit en Oscar och får både regi och bästa bildnickningar för Frågesport.

Den Oscarsbelönade skådespelaren var omöjligt att inte bli kär i hans många romantiska filmer som sträckte sig från 60-talet till idag.

6 . Richard gere

Född den 31 augusti 1949 i Philadelphia, Pennsylvania, har skådespelaren Richard Tiffany Gere gjort sig ett namn med filmer som En officer och en gentleman, vacker kvinna, Chicago och Arbitrage. Han växte upp i en stor metodistfamilj, ett av fem barn födda till Homer och Doris Ann Gere. Gere var ett musikaliskt barn och blev ganska skicklig på att spela trumpet.

American Gigolo till Vacker kvinna till En officer och en gentleman, blev Gere en av de sexigaste ledande männen på 80- och 90-talen.

7. George Clooney

Timothy Clooney (född 6 maj 1961) är en amerikansk skådespelare, filmregissör, ​​producent och manusförfattare. Han har mottagit tre Golden Globe-priser för sitt arbete som skådespelare och två Oscar-utmärkelser – en för skådespeleri och den andra för att producera. Clooney är också känd för sin politiska aktivism och har tjänat som en av FN:s fredsbud sedan 31 januari 2008.

Från sin TV-roll på ER för att ta sig an filmscenen, har Clooney på något sätt bara lyckats bli snyggare med åldern sedan starten av sin karriär.

8. Leonardo DiCaprio

Under loppet av ett enda decennium – 1990-talet – tog Leonardo DiCaprio examen från att arbeta i tv till en status som en av de mest eftertraktade Hollywood-skådespelarna under 30. Efter ledande roller i William Shakespeares Romeo + Juliet och James Camerons Titanic blev skådespelaren ett fenomen och skapade legioner av webbplatser och en hel industri byggd kring hans namn.

Från den sekund han trampade på Titanic, stal skådespelaren alla våra hjärtan – och förblir den ultimata hjärteknaren än i dag.

9. Ricky Martin

Ricky Martin är en Puerto Rico sångare som styrde världen av latin och amerikansk pop under 1990-talet. Efter sin första snålhet med det latinska popbandet ”Menudo” som bara var pojk, fortsatte han med en karriär som soloartist. Efter att ha avslutat gymnasiet dök han upp på scen och tv samtidigt som han fortsatte sin solokarriär. Hans engelska debutalbum och singel var enormt framgångsrika. Han fortsätter att göra musik på både spanska och engelska idag.

Han fick berömmelse i USA med sin hit från 1999, Livin La Vida Loca (en tidlös klassiker, verkligen)—och fortsatte med att ta den latinamerikanska musikindustrin med storm.

10. Robert Pattinson

Så, skådespelaren som står bland de snyggaste männen i världen är Robert Pattinson, som är en Hollywood-berömd och faktiskt bäst betalda skådespelare. Det fullständiga namnet på denna herre är Robert Douglas Thomas Pattinson och han föddes i London den 13 maj 1986. Den här mannen är populärt känd för sin karaktär som heter Edward Cullen från filmserien Twilight.

Hans namn fanns med bland världens 100 mest inflytelserika personer och även i Forbes Celebrity 100. Den här killen har inte bara ett charmigt ansikte utan också ett charmigt hjärta, eftersom han också gör mycket välgörenhetsarbete, inklusive Go Kampanj.

11. Tom Cruise

Den mest kända amerikanska skådespelaren och producenten, Tom Cruise är världens snyggaste man dessutom. Även om han föddes den tredje juli 1962 spelar det ingen roll för honom. Han är på 1:a plats i vårt rekord över de flesta snygga amerikanska män.

Kvinnor från hela världen faller för hans charmiga utseende och snygga personlighet. Han är bland de snyggaste och lustfyllda killarna.

Hans utmärkta prestation leder till att han vinner Golden Globe Awards tre gånger. Dessutom är han den rikaste skådespelaren på denna planet. Förutom att han är snygg är han välkänd för sina snygga frisyrer. Så för det är han nästan trendsättaren på denna planet.

12. Chris Evans

Listan över USA:s topp 20 snyggaste män genom tiderna är ofullständig utan Captain American. Chris Evans är en amerikansk skådespelare som har medverkat i många filmer inklusive Captain America, Fantastic Four och andra. Född den 13 juni 1981, har han ett fantastiskt och djärvt utseende som lätt kan vinna alla kvinnors hjärtan.

Chris Evans är en mycket attraktiv man med stor skådespeleri och ett charmigt leende. Han är mest känd för sin roll som Steve Rogers/Captain America i Marvel Cinematic Universe. Han spelar just nu i Netflix actionthriller The Grey Man.

13. Ian Somerhalder

Ian Sommerhalder är en skådespelare, regissör, ​​producent, författare, musiker och humanitär. Han är mest känd för att ha spelat karaktären Damon Salvatore i tv-serien The Vampire Diaries. Ian är verkligen världens snyggaste män. Hans andra krediter inkluderar roller i filmer som The Last Airbender, The Lost Boys och The Hunger Games.

Dessutom är han också grundare av välgörenhetsorganisationen – The Ian Somerhalder Foundation, som syftar till att hjälpa barn som drabbats av fattigdom och hemlöshet. Han spelar för närvarande i Netflix originalserie V Wars. Ian kommer först på vår lista över de 10 sexigaste männen i världen.

14. Bradley Cooper

Inom underhållningsbranschen har Bradley Cooper etablerat ett rykte för sig själv. Bradly är också en av de bäst betalda skådespelarna i Hollywood. Men hans snygga utseende gör att han sticker ut i en värld som frodas för sådant. Han är en av de 33 männen enligt People Magazine. Han har mottagit många utmärkelser, inklusive kritikernas val och folkets val.

Iron Man är Robert Downey Jrs mest framträdande roll. Han är en av Hollywoods eftertraktade skådespelare och ses också som en av de mest attraktiva männen på scenen idag.

Hans skådespelarkarriär har utsetts till den bäst betalda skådespelaren 2013-2015. Han utsågs också till en av de mest inflytelserika männen i Hollywood 2008.

16. Justin Timberlake

Den här musikern har lämnat många hjärtan krossade. Han var en del av ett pojkband, Nsync, och senare som soloakt.

Med över 88 miljoner sålda skivor och många utmärkelser har denna popartist gjort sig ett namn i musikbranschen. I den animerade filmen Trolls presenterade filmtrollen honom och hans musik.

Han sågs i den helt nya Musse Pigg Club som barn. Det är inte Justins blå ögon eller blonda hår, kvinnor tycker att han är sexig utan på grund av hans fantastiska personlighetsdrag också.

17. Brad Pitt

Rekordet försnyggaste mänkommer inte att vara full utan en poäng från Brad Pitt. Skådespelaren gjorde sin debut i Dallas, även om det inte betyder att det var hans första tid på jorden. Efter att ha fötts i år 1963, helt enkelt från hans utseende kan du säga att han har presterat ganska mycket för att hålla jämna steg. Hans engagerande leende och djupa ögon pratar extra om honom.Pitt är medborgare i USA genom leverans och är en välkänd Hollywood-skådespelare vars filmer har varit mest gynnsamma för de flesta av hans anhängare.

Han har gjort anspråk på en mängd olika utmärkelser med tanke på hans välspelade roller inom film. Eftersom Brad Pitt är relativt gammal, är han fortfarande söt i mångas ögon. År 2000 knöt han knuten till Jennifer Aniston men separerade senare efter fyra år. År 2014 gick han fram och gifte sig med Angelina Jolie som påstås vara den vackraste damen, men de fortsätter att vara tillsammans i 2 år och sedan skilda sig. Relaterad: Topp 10 vackraste gifta par i världen

18. Jason Momoa

Jason Momoa är en av de mest populära skådespelarna i Hollywood. Jason Momoa är ett känt namn. Han är född på Hawaii och är främst känd för sina skådespelarfärdigheter och modellkarriär. Hans första stora genombrott i skådespeleriet kom 1999 när han blev en del av Baywatch-rollen.

Han är populärt känd för sitt arbete i GOT och senare Arthur Curry / Aquaman i DC-serierna. Han är fortfarande en av de trevligaste killarna i Hollywood. Eftersom han var en skådespelare som utsågs till 2018 års snyggaste ansikte efter sin roll i Aquaman, samma sak är han i verkliga livet.

19. Will Smith

Willard Carroll Smith Jr. är en amerikansk skådespelare och rappare. I april 2007 kallade Newsweek honom för ”den mäktigaste skådespelaren i Hollywood”. Smith nominerar också till 5 Golden Globe Awards och två Oscars och har vunnit 4 Grammy Awards.

Tack vare sin del som Fresh Prince of Bel-Air har Will Smith vuxit till att bli en av de mest eftertraktade- efter skådespelare. Han har en lång lista med prestigefyllda utmärkelser för sitt namn, 5 Golden Globe Awards, 4 Grammys och 2 Oscars.

Det är en elak bedrift för alla skådespelare. Han är känd för filmer som I Am Legend och storsäljaren Men in Black.

20. Channing Tatum

Channing Tatum är sist men inte minst den amerikanske skådespelaren, producenten och dansaren som gjorde sin debut i Coach Carter. Han beskrivs av fansen som stilig, sexig, attraktiv, begåvad och underhållande. Han kan bryta ner det som ingen annan men han kan dansa som en gentleman.

Hans kropp var skulpterad av stål för alla andra att böja sig för, trots sin kropp älskar han tårta. Han kan armbryta som en man och han är också en familjefar. Det är därför han är älskad av sina fans och är den vackraste mannen på jorden. Tatum gjorde sin filmdebut i dramafilmen Coach Carter.

Hans genombrottsposition var inom dansfilmen Step Up från 2006, som lanserade honom till bredare tittare.

By SVO