Hur Många barn har Donald Trump?

Det är ett ganska välkänt faktum att president Donald Trump har flera barn, men några är i rampljuset lite mer än andra. Det är Ivanka, Barron, Donald Jr., och …?

Donald Trump har fem barn – tre med ex-frun Ivana Trump, ett med ex-frun Marla Maples, och en med nuvarande fru Melania Trump.

Donald Trump har lett Vita huset i nästan fyra år, och förlorade sedan valet mot Joe Biden för att leda landet de kommande fyra åren.

Här är vad du behöver veta om alla Donald Trumps avkommor, från äldst till yngst.

Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr, presidentens äldste son.

Han har fem barn med sin före detta fru Vanessa och dejtar för närvarande den tidigare Fox News-personligheten Kimberly Ann Guilfoyle. (Du kanske känner igen henne från hennes entusiastiska tal från Republikanska Nationalkongressen.)

Donald Jr. föddes 31 december, 1977 och är Trumps första barn med sin tidigare fru, Ivana Trump. Han är för närvarande en politisk förespråkare för sin far och anhängare av hans presidentkampanj. Vid sidan av sina politiska strävanden fungerar Trumps äldsta son också som förvaltare och vicepresident för utveckling och förvärv på The Trump Organisation.

Han och hans pappa var osams genom åren. ”Det tog mig förmodligen 41 år att inse att jag var mycket mer lik min pappa än någon av oss någonsin hade trott”, sa han till The Wall Street Journal, ”Vårt standardläge är, antar jag, attack.”

Ivanka Trump

Ivanka Trump är den näst äldsta av Trumps barn och hans första dotter.

Ivanka föddes 30 oktober 1981 och är Trump Sr:s andra barn med Ivana. Ivanka fungerade som rådgivare till sin far i Vita huset. Hennes ansvar inkluderade att fokusera på ”utbildning och ekonomiskt stärkande av kvinnor och deras familjer samt skapande av jobb och ekonomisk tillväxt genom arbetskraftsutveckling, kompetensträning och entreprenörskap.”

Dessförinnan hade Ivanka ”övervakat utvecklingen och förvärven av Trump-organisationen tillsammans med sina bröder” och ”ledde några av företagets största och mest komplexa transaktioner”. Hon hade också en egen linje av kläder, accessoarer och skor, som hon officiellt avslutade i juli 2018 på grund av sin nya politiska karriär, per Washington Post.

Ivanka arbetade också en gång som modell och har skrivit två bästsäljande böcker. Hon är gift med Jared Kushner – som också fungerar som rådgivare i Vita huset. Tillsammans har de tre små barn: Arabella, Joseph och Theodore.

Eric Trump

Den yngste sonen i presidentens första äktenskap med Ivana Trump, Eric Trump.

Född 6 januari 1984, Eric är den yngste av Donald Trump och Ivanas tre barn. Han är förvaltare och vicepresident för Trump Organization, som driver företaget tillsammans med sin äldre bror Donald Trump Jr. Enligt hans officiella biografi, där han är ansvarig för att övervaka massor av olika saker.

Han är involverad i bostadsfastigheter, lyxhotell, golfbanor, kontor och butiker, vingårdar, nöjesställen och mäklare. Efter examen på college dök han regelbundet upp på Kändislärling tillsammans med sin pappa.

Eric tog examen från Georgetown University i Washington, DC, med en examen i ekonomi och management. 36-åringen är gift med Lara Trump, och paret har sonen Luke, dottern Carolina och två hundar. De bor alla i New York.

Tiffany Trump

Tiffany Trump, Trumps enda dotter från hans andra äktenskap med Marla Maples.

Tiffany är enda barnet till Trum och skådespelerskan Marla Maples. Hon föddes den 13 oktober 1993. Hon växte mestadels upp med sin mamma i Kalifornien efter att hennes föräldrar separerade.

Hon tog examen från University of Pennsylvania 2016, enligt Biography, där hon var dubbelmajor i sociologi och stadsstudier. Tiffany tog sin juristexamen från Georgetown Law i år och tog examen i en virtuell ceremoni. Trump twittrade: ”Grattis till min dotter, Tiffany, till examen från Georgetown Law. Bra student, bra skola. Precis vad jag behöver är en advokat i familjen. Stolt över dig Tiff!”

Som skrivet i Independent UK har hon dejtat pojkvännen Michael Boulos, som studerar finans vid City University of London, sedan 2018, enligt rapporter. Ms Trump har inte samma centrala roll i sin fars företag eller politiska kampanj som hennes tre halvsyskon. Hon har en stor följarskara på Instagram och gör regelbundet inlägg till sina över 1,2 miljoner fans.

Barron Trump

 

Barron Trump är presidentens yngste son och hans enda barn till hans nuvarande fru, Melania.

Trots att han bodde i Vita huset, tenderar Barron Trump – född 20 mars 2006 att hålla sig borta från rampljuset mer än hans syskon, troligen på grund av hans ålder. Familjen Trump har arbetat för att hålla sin yngste son borta från medias rampljus under sina yngre år och han fotograferas vanligtvis bara tillsammans med sina föräldrar på Air Force One när han reser eller vid familjetillfällen. Han är det enda barnet till Donald och hans nuvarande fru, First Lady Melania Trump.

 

Presidentens yngste son har gått på St. Andrew’s Episcopal School sedan 2017. Melania har tidigare delat att hennes son är ett stort fan av sport.

By SVO