Vem är Lourdes Leon – Madonnas dotter: Allt du bör Veta!

Madonna är en sjufaldig Grammy-vinnande artist, obestridlig spelväxlare och trendsättare som har satt sin prägel på popkulturen och är sexbarnsmamma.

63-åringen är mamma till äldsta dottern Lourdes Leon, sedan tre döttrar, Mercy, Estere och Stella och två söner , Rocco och David. Lourdes ”Lola” Leon är Madonnas förstfödda och enda barn från hennes förhållande med fitnesstränaren Carlos Leon.

Efter sin födelse 1996 hölls hon i stort sett borta från rampljuset medan hon avslutade sina studier – men allt förändrades. Ut av det blå gick Leon med på Instagram, spelade in tidningsledare, täckte Vogue, gick modevisningar och arbetade på röda mattan. En sak är säker – precis som sin berömda mamma är hon fast besluten att sätta sina egna spår och är inte rädd för att chocka eller överskrida gränser.

Här är vad du behöver veta om Madonnas dotter …

Vem är Lourdes Leon: tidigt liv och utbildning?

Lourdes är Madonnas äldsta barn, från sångerskans förhållande till fitnesstränaren Carlos Leon. Hon föddes 1996, kort efter att hennes mamma vann en Golden Globe för sitt framträdande som Eva Peron i Evita.

Madonna och Carlos skildes åt när Lourdes var några månader gammal och förblev goda vänner. Carlos och hans dotter tros också ha en nära relation.

För att slutföra sin utbildning gick Leon på Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Performing Arts och avslutade sin kandidatexamen. Medan hon fortsatte med sina högre studier gick hon till University of Michigan. Hon har till och med gått på Lycee Francais de New York. Efter att ha avslutat sin utbildning gick Leon professionellt in i underhållningsbranschen.

Vem är Lourdes Leons pappa?

Lourdes Leons pappa är Carlos Leon, en personlig tränare, som hon träffade 1994. Det tidigare paret, som ryktades vara förlovade, dejtade i tre år fram till deras uppbrott 1997, mindre än ett år efter att Lourdes föddes den 14 oktober 1996. 2013 gifte Carlos sig med designern Betina Holte

De två välkomnade en son som heter Meeka 2015. I en intervju på The Billy Bush Show 2008 avslöjade Carlos att han och Madonna har ett vänskapligt förhållande. ”Jag har ett bra förhållande med alla mina ex-flickvänner, men speciellt Madonna,” sa han.

”Det fanns en vänskap och det finns fortfarande en vänskap. Om hon behöver prata med mig finns jag där och om jag behöver prata med henne finns hon där. Det är så det går till.” Han fortsatte, ”Föräldrar kan lära av oss på det sättet. Alla föräldrar som förblir vänner, det är verkligen bra för barnen.”

Hur är Madonna och Lourdes Leons relation?

När det gäller Madonna och Lourdes förhållande hävdade modellen i en intervju med tidningen Interview i oktober 2021 att hennes mamma ”kontrollerade” hennes ”hela liv”.

På grund av hennes mammas ”kontrollfreak” personlighet bekräftade Lourdes också att hon betalade för sin egen undervisning vid University of Michigan’s School of Music and Dance, som hon gick på från 2014 till 2018, samt sin egen lägenhet i Bushwick, Brooklyn.

Trots hennes ”stela uppväxt”, berättade Lourdes för intervjun att hon fortfarande vänder sig till sin mamma för råd. Lourdes berättade också att hon ofta stjäl sin mammas kläder, varför Madonna började sätta ett lås på sina garderober.

Lourdes avslöjade också att hennes mamma varnade henne innan hon blev modell. ”Hon tycker väldigt mycket om ”Gå var försiktig och tänk på vad du vill bli känd för”, sa Lourdes. ”Jag har tänkt mycket på det nyligen, för som ”modell” förlitar du dig i princip på ditt utseende. Det kan kännas väldigt överväldigande och kan potentiellt orsaka mycket osäkerhet. Uppenbarligen kommer du inte att se likadan ut hela ditt liv. Min mamma är väldigt insisterande på att få mig att tänka på vad jag vill bli känd för utöver mitt utseende. Det är inte det jag vill att folk ska minnas mig genom. Det är inte på riktigt.”

Vilka är Madonnas barn?

Efter Lourdes välkomnade Madonna sin son Rocco med exmaken, den brittiske regissören Guy Ritchie 2000. Paret adopterade sedan sin andra son David Banda sex år senare, efter att Madonna besökte Malawi (ett beslut som var genomsyrat av kontroverser vid den tiden).

Sedan hennes skilsmässa från Ritchie 2008 adopterade Madonna fler barn, Mercy – också från Malawi – 2009 och 2017 tvillingflickorna Estere och Stella.

I juli 2021 var Madonna värd för en ”familjegrill” med en mycket lyxig version av camping med några av sina barn och pojkvännen Ahlamalik Williams. I en serie bilder som delas till sociala medier kom ”Vogue”-sångerskan in i festligheterna iförd cowboyhatt (påminner mycket om hennes musikvideo till ”Don’t Tell Me” som släpptes för 21 år sedan) och jeansshorts .

Lourdes Leons personliga liv

Hon dejtar för närvarande sin pojkvän Jonathan Puglia. Medan paret har setts vid olika evenemang. Tidigare har rykten gått om att hon till och med dejtat sin motspelare, skådespelaren Timothee Chalamet. Nu är hon en av de mest kända och produktiva skådespelerskorna och modellerna i branschen som har en produktiv framtid som väntar på henne. Madonnas dotter dejtade Timothée Chalamet.

När När han gick på LaGuardia började Leon dejta den blivande skådespelaren, och deras klasskamrater ansåg att det var allvarligt eftersom de alltid sågs dansa och umgås tillsammans i skolan. Leon bekräftade förhållandet till tidningen Interview. ”Jag respekterar honom mycket, vi var ett litet föremål. Min första pojkvän”, erkände hon.

Chalamet mindes under en intervju 2017 hur han gick på en fest med Leon och Madonna: ”Det var faktiskt en riktigt rolig kväll… Madonna var lite med oss ​​och dansade, och min kompis Joey var där, och Lola var där också. Jag brukar inte prata om det här, men det var en bra kväll.”

Lourdes Leons Karriär

Lourdes Leon började sin karriär som skådespelerska och modell tidigt och har haft stora framgångar sedan dess. Det var inte förrän hon var bara 13 år gammal som Lourdes började intressera sig för mode. På grund av sin kärlek blev hon hemdesigner åt sin mamma och klädde henne för speciella tillfällen. Madonas ’Material Girl’-dräkt fick hjälp av Leon.

Lourdes Leon fick en plats i Harry Potter-filmerna. Hon var också modell för Stella McCartneys ”POP”-doftlanseringskampanj. Men hon tackade nej på grund av sina akademiker.

Eftersom Leons röst är ovanlig, inkluderade Madonna den i sin låt ”Superstar” ” 2012. Utöver detta hade hon till och med premiär för sin mammas tv-program i avsnitt 101 & Park Top 10 Love 2014, filmat 2012.

Förutom hennes skådespelar- och modellroller, har Leon också gjort en del arbete för ”Converse” som produktsupporter. Även om hon ännu inte har fått erkännande för sin karriär, kan hon göra det inom kort. Förutom Instagram, Twitter och Facebook har hon en stor följare på dessa sociala medieplattformar. Medan han arbetade för Creative Artists Agency, intervjuades Lourdes för flera tidningsartiklar.

Leon har till och med varit medlem i Madonnas musikturné. Hon har till och med medverkat i flera kortfilmer och musikvideor, som Brief Story, AZ of Music och Madonna: Celebration- The Video Collection. Hon har till och med gått på röda mattan med sin mamma vid några evenemang. Just nu är hon på höjdpunkten av sin karriär, och vi kan förvänta oss att hon kommer att skjuta i höjden mycket högre under de kommande åren. Lourdes Leons nettovärde

Man tror att Lourdes Leons förmögenhet är 5 miljoner dollar. Som Madonnas dotter har hon många fans. Samtidigt är Madonnas nettovärde 850 miljoner dollar. Lourdes är en välkänd social media influencer och modell från USA.

Som professionell modell tar Lourdes hem en ansenlig lön. Största delen av hennes förmögenhet kommer från hennes arbete som modell. Dessutom tjänar hon pengar genom olika rekommendationer och medieframträdanden.

Medan Lourdes är en välkänd modell och skådespelerska, arbetar som sångare, låtskrivare och Instagram-stjärna. Hon har haft sina drömmars liv och arbetat för olika prestigefyllda och rika företag. Hennes nettoförmögenhet har växt avsevärt som ett resultat av dessa satsningar. Sedan hon föddes som ett känt barn har Leon alltid frossat i sin kändisstatus. Även i sitt personliga liv har hon ansträngt sig mycket för att bli framgångsrik.

Lourdes Leon sociala medier

Leon är en mångbegåvad personlighet som är inte bara en fantastisk modell och skådespelerska utan hon är till och med hängiven åt några av varumärkesrecensioner för ”Converse”. Hon har inte blivit prisad eller nominerad för något av sitt arbete än så länge, men det är under utvärdering att hon kan få den möjligheten också i den kommande framtiden. Hon har ett stort fan som följer på Instagram, Twitter och Facebook. Lourdes arbetar för närvarande för Creative Artists Agency och hon har till och med varit med i olika artiklar i flera tidningar.

Fakta om Madonnas dotter, Lourdes ’Lola’ Leon

1. Hon är inte en bortskämd rik unge

Under en nyligen genomförd intervju med Intervju  avslöjade Leon att hon betalade för sina egna universitetsavgifter och lägenhet under uppväxten, med hjälp av inkomster från Material Girl-klädeslinjen hon grundade tillsammans med sin mamma 2010. ”Vi får inga åhörarkopior i min familj,” sa Leon. ”Självklart växte jag upp med extrema privilegier. Det går inte att förneka det. Men jag tror att min mamma såg alla dessa andra barn till kända personer, och hon sa: ”Mina barn kommer inte att bli så här.”

2. Hon är en artist, precis som mamma

Vid ett tillfälle gick Leon på LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts. Som namnet antyder är Manhattan high school specialiserat på att undervisa i bild- och scenkonst. Efter hennes examen från det prestigefyllda skolan, skrev hon in sig på University of Michigan’s School of Music and Dance 2014 och avslutade sina studier 2018.

3. Om det är något Leon tar efter sin mamma i så är det att kunna väcka kontrovers.

Sedan 2018 har Leon vänt huvudena genom att visa upp sina orakade armhålor och ben på röda mattor, catwalken på New York Fashion Week och även i förra årets modekampanj för Marc Jacobs. I själva verket var Madonna en av de allra första upphovsmännen till hårig armhåla trend. ”Jag såg hur populära tjejer måste bete sig för att få killarna. Jag visste att jag inte kunde passa in i det. Så jag bestämde mig för att göra tvärtom”, sa hon till Harper’s Bazaar i en intervju 2011. ”Jag vägrade att raka mig. Jag hade håriga armhålor.”

4. Hon hade sin egen sminklinje vid 14

Leon lanserade sin egen Make-up-linje Material Girl vid 14 års ålder och debuterade den kl. Macy’s i USA. Tonåringen påstod sig ha en stor del i valet av pigment och dofter i linjen, som inkluderade läppglans, ögonskuggor och nagellack.

5. Lyxmärken i överflöd

Nu för tiden är det mindre tonårssmink och mer lyxigt mode för den unga stjärnan.

Leon har nyligen medverkat i kampanjer för sådana som Miu Miu, Swarovski och Stella McCartney, när han gick på banan under New York Fashion Week och Rihanna’s Savage X Fenty-show, och till och med sittande på första raden vid Burberry, Alexander Wang och Proenza Schoulers evenemang. Det är inte Allt. Hon blev också ansiktet utåt för Marc Jacobs vårkampanj 2021 – inte illa för någon som gick med på Instagram först i januari 2021.

By SVO