Så blir du expert inom tryck

Tryckakademin är en omfattande resurs för alla som är intresserade av trycktekniker, speciellt när det gäller hårda och mjuka material. Här är en kort översikt av vad Tryckakademin erbjuder:

Trycktekniker och utbildning

Tryckakademin täcker ett brett spektrum av trycktekniker. Från grundläggande till avancerade metoder, erbjuder den artiklar och guider om olika tryckprocesser som sublimering, DTF (Direct To Film), DTG (Direct To Garment), lasertransfer, samt användning av transferpressar och skärplottrar.

Textil- och skyltvinyl

De erbjuder även detaljerade artiklar om användning av textilvinyl och skyltvinyl för att skapa anpassade dekaler och tryck på kläder. Detta inkluderar både teoretisk kunskap och praktiska tips för att uppnå bästa möjliga resultat.

Maskiner och verktyg

En annan viktig del av Tryckakademin är deras information om olika maskiner och mjukvara som används i tryckprocessen. De täcker märken som Graphtec, Secabo, Silhouette och Cricut, och ger användbara tips för att välja rätt utrustning för dina projekt.

Praktiska guider

För de som är nya inom tryckvärlden erbjuder akademin steg-för-steg-guider och artiklar. Dessa inkluderar allt från att trycka på kläder till att skapa egna muggar med sublimeringsteknik. De ger också råd om hur man löser vanliga problem, som att ta bort tryck från kläder eller hantera uttorkade bläckpatroner.

Support och resurser

Utöver artiklarna, ger Tryckakademin support genom vanliga frågor och kundsupport. Detta gör det enkelt för användare att få svar på specifika frågor eller lösa problem som kan uppstå under tryckprocessen.

Mer om akademin hittas här https://folier.se/tryckakademin/

By SVO